No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
Els licors de crema són begudes alcohòliques com la resta de licors, però no acostumen a superar els 35% de volum d’alcohol i el contingut de sucre mínim és de 250 g/L.
En alguns licors com la crema de cassalla i la crema de ratafia, s’afegeix crema de llet, que li proporciona un color beige-blanquinòs i una textura més espessa i dolça que ajuda a rebaixar el seu grau alcohòlic.
En d'altres licors, com la crema d'arròs i el licor d'ametlles, la principal materia prima que s’utilitza per la seva obtenció són els fruits que donen nom a la beguda. Per obtenir-les s’afegeix aiguardent en un recipient i es macera amb la fruita durant 6 o 8 mesos. Es filtra el líquid resultant , passant-lo a un altre barril i s’envelleix com a mínim diurant 1 any abans d’embotellar. No porten lactosa.
Per degustar un licor de crema, només cal afegir-li un glaçó per a què estigui fresquet.
Ampolla de 70cl. Elaborada per Ratafies de l'Avi Guillem, Esparreguera. Ampolla de 70cl. Elaborada per...
Ampolla de 70 cl. Elaborat per Destil·leria Lehmann, Tortosa, Baix Ebre. Ampolla de 70 cl. Elaborat per...
Ampolla de 70cl. Elaborada per Ratafies de l'Avi Guillem, Esparreguera. Ampolla de 70cl. Elaborada per...
Ampolla d'1L. Elaborat per Licors Sinc, l'Alcoià. Ampolla d'1L. Elaborat per Licors...