No hi ha productes
Els preus són amb impostos inclosos
El licor és una beguda hidroalcohòlica que es produeix mitjançant la maceració i/o destil·lació majoritàriament d'herbes o fruites. Tenen una importat quantitat de sucre i la seva graduació se situa entre els 15 i 40 graus de volum alcohòlic.
L’origen del licor està vinculat a les plantes medicinals amb que monjos i alquimistes preparàven beuratges amb la intenció de generar benefici per a l’organisme humà.
Es poden classificar en: licors d’herbes o monàtics pel lligam al seu origen en monestirs i licors genèrics amb mútiples receptes on tothom hi posa el seu toc.
Quan parlem de destil·lats ens referim normalment a aiguardents i begudes espirituoses que s’han elaborat després d’un procés de destil·lació prèvia fermentació que supera de llarg el 15 graus de volum alcohòlic. Aquestes begudes tenen un orígen agrícola amb base el raïm, cereals, remolatxa, patata, canya de sucre,...
Aquí s’inclou la Ginebra, l’Anís el Rom que tenim a casa nostra i també d’altres internacionals com Vodka, Whisky, Brandy, Conyac , Tequila ...
Arnau de Vilanova i Ramon Llull poden considerar-se com els pares dels aiguardents que avui prenem, després de rebre dels àrabs els secrets de l’alambí i la destil·lació i perfeccionar les seves tècniques. Al segle XIII Ramon Llull ja deixa constància en textos d’una destil·lació. També al mateix segle el metge Arnau de Vilanova hauria destil·lat per primera vegada pensant en el consum humà el vi sobrant de les collites.
Ampolla de 70 cl. Elaborat per Licors Sinc, l'Alcoià. Ampolla de 70 cl. Elaborat per...
Ampolla de 70 cl. Elaborat per Dos Perellons, Mallorca. Ampolla de 70 cl. Elaborat per Dos...
Ampolla d'1L. Elaborat per Licors Sinc, l'Alcoià. Ampolla d'1L. Elaborat per Licors...
Ampolla clàssica de 70cl | Elaborat per Licors Portet La Pobla de Segur (Pallars Jussà) Ampolla clàssica de 70cl | Elaborat...