Complements per la barra1) Maquinària de bar

Rentagots
Us oferim la possibilitat de llogar-vos el rentagots per una festa o acte, que duri més d'un dia, per tal de possibilitar la neteja de gots que us vagin tornant durant aquell acte.

El preu de lloguer és de 130 € (servei mínim de 3 dies, aquest preu inclou tot el material necessari). Per cada dia afegit: 30 €. (Preu sense IVA ni transport).

preu preuNeveres
Lloguer de neveres per les barres de dues butxaques. El preu de lloguer és de 80 €.
Servei mínim de 3 dies. Per cada dia afegit:30 €.

preu preu


Congelador
Lloguer de congelador amb dues fulles de vidre corredisses per mantenir en bon estat el gel, així com també per poder mantenir en bon estat el granissat.
El preu de lloguer és de 80 €. Servei mínim de 3 dies. Per cada dia afegit:30 €.

preu preu


Granissadora
Lloguer d'una granissadora amb una cubeta de 7l aproximadament amb una sola aixeta. En funció de la fredor del preparat es triga entre 30-40 minuts a fer-se granissat. El preu de lloguer és de 80 € dia. Servei mínim de 3 dies. Per cada dia afegit:30 €.

preu preuTorradora de pa
Torradora/gratinadora amb temporitzador per tal d'elaborar torrades i tapes gratinades. El preu de lloguer és de 40 €. Servei mínim de 3 dies. Per cada dia afegit: 20 €.

preu preu2) Mobiliari

Taules i bancs
Joc d'una taula 220x67 cm + 2 bancs 220x25 cm de fusta plegables per a 6-8 persones.
El preu de lloguer és de 35 € (per una taula i 2 bancs). Servei mínim de 3 dies. Per cada dia afegit:20 €.

preu


Barres/mostradors
Mostradors de fusta, amb frontal de canya, sense cap logo de 2,00 d'amplada x 1,20 d'alçada. Es poden personalitzar (en aquest cas demaneu pressupost a banda).
El preu de lloguer és de 20 €. Servei mínim de 3 dies. Per cada dia afegit:10 €.

preu3) Lloguer de gots
Us oferim la possibilitat de tenir gots reutilitzables del model clàssic (30 cl) o model mèdium (40 cl) genèrics de Begudes de la Terra (personalitzats amb el nostre logo) o neutres (sense cap logo) per aquelles festes en què tenint els vostres propis gots tingueu por de quedar-vos curts i vulgueu tenir un estoc de seguretat o bé per aquelles festes de petit format en què no us surt a compte fer gots personalitzats.
És una opció més econ&oagrave;mica ja que només pagareu pels gots que hagueu utilitzat i els que hàgiu retornat bruts.

Condicions i preu de lloguer de gots:
  • Els gots que es posen en lloguer són del model clàssic (30 cl) o model mèdium (40 cl).
  • Els gots venen embossats en tires hermètiques de 20 i 17 gots respectivament.
  • El preu és de 0,1930 € per cada got retornat brut i 0,30 €/got per cada got que no es retorni.
  • Els gots utilitzats s'hauran de retornar bruts, en una caixa diferent de la resta de gots embosssats nets.
  • S'enten per gots bruts tots aquells que estiguin bruts o fora de la seva bossa.
  • Els gots fets malbé (cremats, guixats, amb adhesius, etc) es cobraran a 0,30 €/got.
  • Els gots que no s'hagin utilitzat s'han de retornar tancats hermèticament, en la seva bossa. Per aquests gots no s'ha de pagar res.Condicions generals maquinària:
-Pel lloguer de qualsevol de les màquines o mobiliari caldrà deixar una fiança de 300 € que es retornarà després de l'esdeveniment, quan s'hagi comprovat el bon estat de conservació de les màquines. En cas que s'hagi de fer alguna reparació s'utilitzarà la fiança o s'assumirà el cost de la reparació .
-Tot el material es recollirà durant el dia següent a la festa o esdeveniment. Des del moment de lliurament fins a la recollida l'organitzador serà el responsable de fer-ne un bon ús i de fer-ne el correcte manteniment seguint les nostres indicacions, així com de guardar-lo en un lloc segur per evitar-ne el robatori o pèrdua, en aquest cas l'organitzador assumirà el cost de reposició de la màquina.
-Tots els preus són sense IVA.


rentagots nevera congelador granissadora torradora taula mostradors gots de lloguer